Sectorul 2: Amenzi de 31.000 de lei date într-o dimineață pentru șoferii care au parcat pe spațiul verde

3
2091

În cursul dimineții de vineri, Poliția Locală Sector 2 a aplicat 31 sancțiuni contravenționale,  în valoarea totală de 31.000, posesorilor de auto care au parcat pe zona verde.

Acțiunile de monitorizare și penalizare au fost derulate în Șos Pantelimon și arterele adiacente, Bd. Lacul Tei, Șos. Ștefan cel Mare, Intr. Chefalului. 

Deficitul de locuri de parcare, dar și lipsa unor reguli elementare de educație distrug sistematic zonele verzi amenajate sau în curs de amenajare, spune Poliția Locală Sector 2.

3 COMENTARII

  1. In atentia „renumitei” Politii Locale a Sectorului 2 : 1.”Verde” este numai un simplu adjectiv intrucat astfel de zone NU mai sunt verzi de mult. 2. Potentialul grad de pericol social al contraventiei constatata si sanctionata este INFINIT mai mic decat cel al starii marcajelor si indicatoarelor rutiere din preajma unitatilor de invatamant, de asemenea obligatie legala ce intra in atributiile PL. De ex, Gradinita din str. Glinka, al carei marcaj rutier de atentionare sporita pentru prevenirea victimizarii copiilor in accidente rutiere a zacut cateva luni pe pamant, in fata imobilului din str. Glinka nr.5, iar de doua zile se afla tot pe jos, deformat, mazgalit si sprijinit de un stalp de pe str. Rahmaninov !!!! PLS2 este complet areactiva la multiplele sesizari privind cartierul Floreasca, atat dpdv al Protectiei Mediului (gunoiul „istoric” vis-a-vis de imobilul din str. Puccini 11) cat si al Circulatiei Rutiere, prin exemplul de mai sus si nu numai. Treziti-va, PLS2 !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.