Sectorul 2: Amenzi de 8.500 de lei pentru gunoaie abandonate pe domniul public

1
305

Poliția Locală Sector 2 amintește că încă există cetățeni care nu respectă mediul și abandonează pe domeniul public, pe spațiul verde, saci cu deșeuri de toate tipurile.

Acțiunile din ultimile zile s-au concentrat pe cvartalul 6, în perimetrul străzilor Calea Moșilor – Șos. Mihai Bravu – B-dul. Emanuel Pache Protopopescu, în vederea depistării persoanelor care depozitează ilegal deșeuri pe domeniul public.

S-au aplicat un număr de 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.500 lei.

1 COMENTARIU

  1. Dar concetatenii cu probleme mintale care intra in sevraj daca nu asculta muzica proasta, daca nu beau pe strada, daca nu comunica in urlete de animal chinuit, daca nu hartuiesc trecatorii (inclusiv participantii in trafic)… daca nu fac scandal sub geamurile a sute de oameni?
    De exemplu la nonstopurile de la piata iancului: boschetari, drogati, dealeri, proxeneti, interlopi, „tineri”… aceste „gunoaie abandonate”, aruncate acolo de dascali si incurajati de sectia 8 politie bucuresti…. situatie perpetuata de nonstopurile care fac „un ban cinstit” din somnul deranjat a sute de oameni? Aceste specimene cand vor fi amendate?????? Cand se vor curata aceste plagi supurate???????????

    Rog din inima daca cineva citeste asta si are modalitatea sa inainteze la DIICOT, SRI, Ministerul de Interne (sau oricine cu posibila influenta asupra acestei organizatii numite „SECTIA 8 POLITIE BUCURESTI”), s-o faca.
    Pacea si linistea sunt necesare pentru a restabili demnitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.