Sectorul 2: Curățenie pe Bd. Carol I, pe sensul de deplasare de la Piaţa Rosetti spre Bd. Pache Protopopescu.

2
458

Primăria Sectorului 2 anunță că mâine, 28 iunie, se va desfășura o operațiune de curățenie, ”până la bordură şi pe trotuare”, pe Bd. Carol I, pe sensul de deplasare de la Piaţa Rosetti spre Bd. Pache Protopopescu.

Acțiunea de curățenie va avea loc între orele 10:00 – 17:00.

Astfel, ca şi la acţiunile de curăţenie din săptămânile anterioare, instituția roagă șoferii care îşi parchează maşinile în zonă să le mute temporar, în intervalul orar menţionat.

”Trebuie eliberate parcările, arterele şi căile de acces pietonale de pe Bd. Carol I pentru a putea facilita intervenţia utilajelor de curăţare.”, arată sursa citată.

Primăria Sectorului 2 precizează că va continua spălarea şi curăţarea marilor bulevarde și contează pe susţinerea cetățenilor pentru un mediu mai curat: ”Recent am spălat Bd. Basarbia, Bd. Tei, Şoseaua Ştefan cel Mare, Şoseaua Mihai Bravu şi urmează şi alte zone.”

2 COMENTARII

  1. Sper ca o sa curete si petele de jeg vorbitoare cand ajung la capatul dinspre Piata Iancului a B-dului Pache Protopopescu.. ca Sectia 8 Politie Bucuresti pare sa aiba alte prioritati decat cele din fisa postului…. probabil „domnii” „politisti” de la Sectia 8 abia asteapta sa iasa la pensie si sa frecventeze terasele ilegale ale „nonstopurilor naravase”… viata de familie nu-i atrage, lor le place pe invers: de partea crimei….. le face placere sa stie ca se face profit din scandaluri si urlete si injuraturi la toate orele, mai ales noaptea….. oare ce altceva le mai place? Sau poate nu e vorba de santaj ci de lasitate si coruptie impinse la extrem?

    Rog din inima daca cineva citeste asta si are modalitatea sa inainteze la DIICOT sau SRI (sau oricine cu influenta asupra acestui WC public numit „SECTIA 8 POLITIE BUCURESTI”), s-o faca.
    Pacea si linistea sunt necesare pentru a restabili demnitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.