Sectorul 2: Curățenie pe Bd. Ferdinand I, pe sensul de deplasare dinspre Bd. Pache Protopopescu spre Șos. Mihai Bravu

Primăria Sectorului 2 anunță că mâine, 6 iulie 2023, între orele 10:00-17:00, face curăţenie generală pe Bd. Ferdinand I, pe sensul de deplasare dinspre Bd. Pache Protopopescu spre Șos. Mihai Bravu.

Astfel, ca şi la acţiunile de curăţenie din săptămânile anterioare, instituția roagă șoferii care îşi parchează maşinile în zonă să le mute temporar, în intervalul orar menţionat.

”Vom acţiona mecanizat, cu utilaje, curăţând până la bordură şi pe trotuare, şi de aceea avem rugămintea să nu lăsaţi maşinile parcate în zonă”, arată sursa citată.

Primăria Sectorului 2 precizează că va continua spălarea şi curăţarea marilor bulevarde și contează pe susţinerea cetățenilor pentru un mediu mai curat.

”Continuăm curăţenia generală pe marile bulevarde de la noi din sector şi la fel ca şi la operaţiunile desfăşurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniţi acţiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfăşoare fără obstacole şi fără maşini parcate pe carosabil.”, notează Primăria Sectorului 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati