Sectorul 2 este obligat de instanţă să rămână cu contractul de gunoi la Supercom. Mihaiu: Putem încheia acte adiționale noi

0
109
Foto: Facebook / Radu Mihaiu

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anunțat, vineri, că judecătorii Curții de Apel Bucureşti au dat o decizie prin care nu poate fi schimbată firma de salubritate, ceea ce înseamnă că se va menține contractul cu Supercom.

„Curtea de Apel București s-a pronunțat în procesul privind actul adițional numărul 62 din contractul cu Supercom. Sună benign și plictisitor, dar această decizie are implicații majore.

Primul efect e că rămâne valabilă exclusivitatea Supercom-ului în Sectorul 2. Sunt multe argumente pro și contra acestui fapt, dar deciziile judecătorești se execută, nu se discută. Fie că ne convine, fie că nu, până nu se va finaliza o nouă licitație, vom rămâne cu acest operator de salubritate”, a scris Radu Mihaiu pe pagina de Facebook.

Partea buna, se pot încheia acte adiționale noi

De asemenea, primarul a menționat că un alt efect este faptul că de acum pot să încheie acte adiționale noi.

„Tarifele la care lucrăm acum pot fi incluse în contract, astfel încât noul sistem să fie bătut în cuie. Putem adăuga la planul de curățenie străzile noi sau aleile care nu au fost cuprinse la ultima actualizare, astfel încât să putem igieniza întreg sectorul.

Putem corecta anomalii precum costul prohibitiv pentru spălarea străzilor. Putem inclusiv să adăugăm operațiuni noi, dacă avem nevoie”, a adăugat primarul Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.