Sectorul 2. O mamă a fost bătută de un vecin, chiar în fața fetiței sale

O femeie în vârstă de 42 de ani, din București, care locuiește într-un bloc din sectorul 2, a ajuns la spital, plină de sânge, după ce a fost bătută de un vecin, la intrarea în imobil, chiar în fața fetiței sale.

Agresorul, un individ de 52 de ani, a atacat-o din senin și a lovit-o cu pumnul, după care și-a văzut de drum, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Victima a ajuns la spital, iar polițiștii au declașat o anchetă. Agresorul este considerat drept o persoană deosebit de periculoasă, iar vecinii acestuia sunt terozizați de gândul că s-ar putea întâlni cu el în holul blocului și ar putea fi atacați la rândul lor, scrie Gandul.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 13.30, când femeia tocmai coborâse din bloc, împreună cu fetița ei. La ieșirea din imobil, aceasta s-a întâlnit, întâmplător, cu vecinul ei, un bărbat cunoscut cu unele probleme de comportament, care tocmai venea acasă. Din senin, fără absolut niciun motiv, individul i-a strigat femeii că este „o curvă”, după care, a scuipat-o. Femeia a reacționat, moment în care individul a lovit-o cu pumnul în față.

Momentul în care femeia este agresată de vecinul violent pot fi văzute AICI. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Ulterior, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, agresorul a intrat în scara blocului, în timp ce victima, plină de sânge, nu s-a mai putut ține pe picioare și s-a așezat pe trotuar. După ce și-a mai revenit în simțiri, aceasta a lăsat copilul acasă și a mers la Spitalul Sfântul Pantelimon, pentru îngrijiri. Medicii au sunat imediat la numărul de urgență 112, iar la spital a venit, de urgență, un echipaj al Secției 9.

În urma cercetărilor, care s-au făcut sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, polițiștii au stabilit că agresorul se numește Răzvan Tomulescu și este cunoscut, în blocul în care locuiește, drept o persoană agresivă și imprevizibilă. Comportamentul antisocial al bărbatului s-ar fi agravat după moartea mamei sale, acesta devenind un adevărat pericol pentru restul locatarilor.

Anchetorii au solicitat imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate la parterul blocului.

În cele din urmă, bărbatul de 52 de ani a fost ridicat de anchetatori și reținut pentru 24 de ore. În același timp, de frica lui, femeia lovită s-ar fi mutat, temporar, la țară.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati