Sectorul 2: Polițiștii au făcut controale la un centru comercial/ Ce au descoperit

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut , vineri, o verificări într-un complex comercial din Sectorul 2, pentru a verifica respectarea normelor legale privind comercializarea unor produse ce ar purta însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României.

În urma controlului au fost identificate mai multe standuri ce aveau expuse spre comercializare peste 560 produse purtând sigla unor mărci înregistrate şi protejate, pentru care patru persoane nu au putut prezenta documente de provenienţă pentru produsele menţionate şi nu deţin acordul titularilor de marcă în vederea comercializării acestor produse.

Totodată, au mai fost sigilate două standuri în care există suspiciunea că sunt deţinute produse purtând sigla unor mărci înregistrate şi protejate pe teritoriul României.

Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 500.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati