Sectorul 3: Actele pentru locurile de parcare se pot depune online

Primăria Sectorului 3 îi informează pe cetățeni că depunerea actelor pentru obținerea unui loc în parcările de reședință se poate face online 100%.

„Viitorul este cu siguranță online. Pentru că știm că varianta digitalizată este cea mai bună pentru cetățeni am implementat acest sistem la secțiunea de parcări, dar și în cazul altor servicii publice pe care le oferim. Îi încurajez pe toți cetățenii să folosească calculatorul sau telefonul mobil pentru relația cu primăria și vor economisi mult timp ce ar fi fost pierdut cu drumurile către sediile noastre”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Care sunt pașii pentru obținerea unui loc de parcare

Pentru a depune actele avem nevoie de un calculator de la care trebuie să accesăm site-ul www.primarie3.ro, să alegem căsuța Sistemul Informatic de Gestionare a Parcărilor din Sectorul 3, fie direct din PRIMA PAGINĂ, fie din secțiunea PARCĂRI. Mai departe, în funcție de situație, selectăm secțiunea VREAU UN LOC DE PARCARE sau pe cea intitulată ALTE SESIZĂRI CU PRIVIRE LA PARCĂRI.  În cazul în care nu vă descurcați puteți să urmăriți tutorialul video care vă îndrumă pas cu pas.

Tutorialul pentru utilizarea aplicației GIS poate fi consultat accesând următorul link: https://www.primarie3.ro/index.php/presa/video_clip/5237

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati