Sectorul 3: Când începe anularea autorizațiilor de parcare pentru neplata obligațiilor fiscale

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că, începând cu 15 februarie, vor fi anulate autorizațiile de parcare pentru persoanele care nu și-au achitat obligatiile de plată către bugetul local aferente anului 2021.

Excepție fac persoanele a căror restanță de plată nu depășește suma de 40 de lei, în conformitate cu prevederile art. 26, alin. (3) din Regulamentul privind licitația/atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3 aprobat prin HCLS3 nr. 175/28.03.2019.

Pe această cale se reamintește faptul că cele două termene de plată pentru obligațiile fiscale către bugetul local sunt 31 martie și 30 septembrie ale anului în curs.

Astfel, neachitarea sumelor menționate mai sus în termenele prevăzute de Regulament, respectiv: „Pentru autorizațiile eliberate termenele de plată sunt 31 martie, aferent primului semestru și 30 septembrie, pentru cuantumul aferent celui de-al doilea semestru”, în conformitate cu prevederile art. 27 alin. (1), va duce la anularea autorizației de parcare de reședință emisă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati