Sectorul 3: Cei care își achită integral taxele și impozitele până pe 31 martie primesc o bonificație de 10%

0
67

Contribuabilii din Sectorul 3 pot primi o bonificație de 10% dacă își achită integral taxele și impozitele aferente anului în curs către bugetul local până la data de 31 martie, anunță Primăria.

În perioada 01.01 – 04.01.2021 și-au achitat online taxele pe ghiseul.ro 3961 de persoane.

Atât persoanele fizice cât și persoanele juridice își pot achita obligațiile fiscale online, pe platforma www.ghiseul.ro.

Pentru persoanele fizice userul și parola se pot obține online de la adresa https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/credentiale, iar pentru persoanele juridice acestea se pot obține la ghișeele DGITL Sector 3 situate în Sf. Vineri nr. 32.

Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor pentru plata impozitelor şi taxelor locale cele trei sedii situate în str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36. Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este următorul: luni, marţi, miercuri, vineri, de la 8.30 la 16.30, iar joi de la 8.30 la 18.30.

De asemenea, taxele și impozitele locale pot fi achitate de către contribuabili şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.