Sectorul 3: Începe distribuirea Ghidului pentru depunerea declarațiilor online

1
622

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală Impozite și Taxe Locale, va începe distribuirea Ghidului pentru Depunerea Declarațiilor Online, ce va conține toate informațiile pentru cetățenii care nu mai vor să facă drumuri inutile la sediile primăriei.

Ghidul este un document care cuprinde pașii ce trebuie făcuți pentru a realiza de acasă, din fața calculatorului conectat la internet, orice operațiune de ordin fiscal.

Astfel, fie că sunteți persoană fizică sau juridică, puteți afla din acest ghid cum să vă înregistrați online, cum să depuneți de acasă cereri și declarații, sau cum să creați un cont pe ghiseul.ro.

Ghidul va fi distribuit în formă tipărită și trimis în cutiile poștale ale tuturor cetățenilor din Sectorul 3.

Primăria Sectorului 3 a pus deja la dispoziția publicului un sistem complet de servicii online prin care orice cetățean care are un calculator conectat la internet poate solicita și primi documentele necesare în diverse domenii precum: stare civilă, urbanism, parcări de reședință, programări în vederea obținerii actelor de identitate etc. Toate aceste servicii vă stau la dispoziție pe site-ul www.primarie3.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.