Sectorul 3: O femeie a ajuns la spital după ce a intrat într-un bloc unde s-a făcut deratizare

O femeie a ajuns la spital, joi, întrucât i s-a făcut rău după ce a intrat într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei unde s-a făcut deratizare. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

„La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că unei femei i s-a făcut rău după ce a intrat într-un bloc din sectorul 3 în care  a  fost efectuată  o operaţiune de deratizare”, a transmis Poliţia Capitalei.

Femeia a ajuns la spital

Acolo au ajuns poliţişti ai secţiei 12, care fac verificări pentru a stabili împrejurările prin care s-a produs evenimentul. Potrivit sursei citate, femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

Femeia nu locuia în blocul respectiv, dar avea grijă de o locatară în vârstă. Ei i s-a făcut rău când a intrat în scara blocului, din cauza mirosului degajat de substanțele folosite de firma care făcea dezinsecția, scrie antena3.ro.

Ea suferea de astm și la mirosul din scara blocului, starea de rău s-a agravat. Poliția a ajuns la fața locului pentru a identifica ce s-a întâmplat și ce substanțe au fost de fapt folosite.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati