Sectorul 4 a rămas fără apă caldă, din cauza unei avarii

0
322
Pixabay

Termoenergetica anunță oprirea furnizării agentului termic pentru apă caldă către punctele termice din Sectorul 4, în urma unei avarii produse pe conducta Magistralei 3 Sud, în zona Străzii Releului.

De miercuri până vineri, va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă către toate punctele termice din Sectorul 4.

„Conducta Magistralei 3 Sud a fost pusă în funcţiune în anul 1968, această zonă de reţea având 55 de ani de funcţionare. În paralel cu lucrările de remediere a avariei, se fac verificări şi lucrări pregătitoare pentru reabilitarea acestei magistrale, pe tronsonul cuprins între CTE Sud şi Căminul Releului (Strada Releului), lucrare programată pentru începere în cursul acestui an”, a informat compania.

De asemenea, se efectuează lucrări pregătitoare pentru înlocuirea instalaţiei din căminul Releului.

„Menţionăm faptul că atât tronsonul, cât şi căminul mai sus menţionate sunt foarte importante pentru asigurarea tranzitului de agent termic între Sectorul 4 şi Sectoarele 3 şi 2. În toată perioada efectuării reviziei la CTE Progresu, punctele termice din Sectorul 4 sunt alimentate din CTE Sud”, a precizat Termoenergetica.

Conform companiei, termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea şantierelor şi decopertarea galeriilor, iar finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsura finalizării unor operaţiuni, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a transmis compania Termoenergetica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.