Sectorul 5: Moș Crăciun le dă întâlnire celor mici în cadrul proiectului ”Poveste de Crăciun”

Centrul Cultural și de Tineret ,,Ștefan Iordache” continuă proiectul ,,Poveste de Crăciun”, în perioada 10-18 decembrie 2020.

Întâlnirea ONLINE se va desfășura pe pagina de Facebook a Centrului Cultural și de Tineret ,,Ștefan Iordache”, în zilele de 10, 14, 15, 16, 17, 18, în intervalul orar 18:00-19:00.

Scopul proiectului ,,Poveste de Crăciun”, este să aducă spiritul Crăciunului, în preajma Sărbătorilor de iarnă, în casele copiilor și presupune interacțiunea a trei personaje – Moș Crăciun și doi spiriduși, cu copiii care vor participa la întâlnirea online cu Moșul, prin citire de povești, recitat de poezii și povestit, dar și prin dialogul în direct, prin telefon, cu copiii.

Moșul așteaptă scrisorile celor mici până pe 18 decembrie

În luna speranței și a cadourilor, Moș Crăciun și cei 2 spiriduși ai săi se vor întâlni online cu copiii, într-un cadru de poveste. Așadar, Moșul așteaptă scrisorile voastre cu întâmplări și gânduri până la data de 18.12.2020.

Moșul și spiridușii vă încurajează să fiți alături de întreaga familie la întâlnirea ONLINE, iar dacă sună ocupat, puteți să le scrieți mesaje în secțiunea de comentarii care o să apară la transmisiunea LIVE. De asemenea, spiridușii au pregătit multe surprize pentru voi și abia așteaptă să vă cunoască!

Evenimentul este gratuit și este organizat de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret ,,Ștefan Iordache”.

Proiectul se va desfășura Live pe pagina de Facebook CentrulCultural5 și va fi preluat și pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati