Sectorul 6: Amenzi de peste 170.000 de lei pentru construcții provizorii și panouri publicitare amplasate ilegal

Autorităţii publice locale ale Sectorului 6, la cererea primarului Gabriel Mutu, au intensificat, în ultima perioadă, acţiunile de dezafectare a construcţiilor provizorii amplasate ilegal pe domeniul public şi a panourilor publicitare aflate pe scuarul central al bulevardului Iuliu Maniu.

În total, în ultimele luni, de pe raza Sectorului 6 au fost ridicate 164 de panouri publicitare şi 150 de reclame stradale și au fost aplicate 101 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 172.000 lei.
Totodată, în baza dispoziţiilor administrative, echipele autorităţii locale au dezafectat zeci de construcţii provizorii pentru care nu au fost încheiate contracte de ocupare a domeniului public, care fuseseră amenajate fără autorizaţie de construire sau amplasate în zonele în care se execută lucrări de amenajare urbanistică, peisagistică sau de reabilitare a sistemului rutier.

Autoritatea locală informează că acţiunile de acest tip vor continua şi în perioada următoare, aplicându-se sancţiuni contravenţionale ori de câte ori va fi cazul, cu scopul de a menţine un sector curat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati