Sectorul 6: Amenzi de peste 33.000 de lei într-o săptămână pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice

În perioada 6-12 septembrie, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfășurat acțiuni punctuale, cu preponderență la sfârșit de săptămână, în zonele predispuse adunărilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în apropierea locuinţelor și depistării celor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare.

Au fost legitimate 487 de persoane și aplicate 118 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.150 de lei. Acțiunile au vizat mai multe zone din sector: str. Cernișoara, Dezrobirii, Nicolae Oncescu, Ghirlandei, Brașov, Mihaela R. Marcu, Șos. Virtuții, Bld.Constructorilor, Bld. Preciziei și Aleea Topoloveni.

Astfel de acţiuni au caracter permanent, pentru protejarea membrilor comunității împotriva faptelor antisociale, asigurarea şi menţinerea ordinii și liniștii publice, precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă civică pe raza sectorului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati