Sectorul 6 are încă 230 locuri de parcare – FOTO

Administrația Domeniului Public din Sectorul 6 a construit încă 230 locuri de parcare care, de astăzi, vor fi disponibile cetățenilor din Sector, anunță administrația locală, pe Facebook.

  • 156 dintre aceste locuri sunt de reședință și au fost construite în Cartierul Militari, după cum urmează: 76 la Apusului cu Uverturii, 60 pe strada Performanței, iar alte 20 pe strada Partiturii. Restul de 80 de spații pentru mașini au fost amenajate la Piața Drumul Taberei.

De asemenea, urmează ca cei de la ADPDU Sector 6 să înceapă amenajări peisagistice.

Ciucu: „Am fi putut face un parc fain, dacă nu ar fi fost teren privat retrocedat între blocuri”

„Când am revenit aici, pe Partiturii, m-am luat cu mâinile de cap. Adiacent parcărilor amenajate o parte din teren este public și o parte privat. Retrocedat de primarii anteriori care și-au bătut joc de Sectorul nostru. O sa facem un parculeț pe terenul public rămas. Am fi putut face un parc fain, dacă nu ar fi fost teren privat retrocedat între blocuri…”, a precizat edilul.

  • De la începutul anului, au fost construite 1.118 locuri noi de parcare, am reabilitat aproape 3.000 de locuri care erau din pământ ori pline de gropi si am retrasat 8.000.

Până la finele anului, nu mai puțin de 20.000 de spații închiriate de șoferi vor fi marcate și refăcute complet.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati