Sectorul 6: Centrul de taxe și impozite Giulești a fost mutat în Grant Shopping Center

Primăria Sectorului 6 informează membrii comunității că, începând de la jumătatea lunii septembrie, activitatea de încasare și impunere persoane fizice din centrul situat în Calea Giulești nr. 125 a fost relocată în incinta Complexului Comercial Grant Shopping Center, pe Șoseaua Virtuții nr. 148.

Noul spațiu de lucru cu publicul, în suprafață de 256 metri pătrați, este de tip deschis, mult mai generos decât în vechea locație, iar zona de așteptare este spațioasă și beneficiază de iluminat natural.

https://www.primarie6.ro/

Accesul este facil, centrul fiind situat în proximitatea stațiilor tramvaiului 41, ale autobuzelor 162, 163, 178, 601 și a Metroului Crângași.

În acest centru, se efectuează următoarele operațiuni:

  • încasări persoane fizice și persoane juridice,
  • impunere patrimoniu persoane fizice,
  • eliberări certificate fiscale persoane fizice.
https://www.primarie6.ro/

Programul de lucru cu publicul este următorul: Luni, Marți și Joi, între orele 08.30 – 16.30; Miercuri, între orele 08.30 – 18.30; Vineri, între orele 08.30 – 14.00.

Prin intermediul acestui centru, situat în apropiere de Cartierul Militari, se intenționează degrevarea celui situat în Bulevardul Uverturii, care deservește acest cartier aglomerat.

Amintim că, în contextul pandemic în care ne aflăm, în Sectorul 6, obligațiile fiscale se pot achita prin mai multe mijloace electronice:

  • aplicația Taxe Locale 6 disponibilă în Google Play (pentru persoane fizice);
  • platforma www.ghiseul.ro (pentru persoane fizice);
  • prin intermediul celor peste 5.000 de stații de plată SelfPay, prezente la nivel naţional în cele mai importante reţele de retail şi în magazinele de proximitate;
  • serviciile de Internet Banking;
  • rețeaua de distribuție carburant OMV-PETROM – platforma Westaco (pentru persoane fizice);

Important de știut este că interfața site-ului https://taxelocale6.ro s-a modificat, acum contribuabilii, persoane fizice și juridice, putând găsi aici cu ușurință toate informațiile legate de mijloacele de plată, activitățile din centre, actele necesare pentru fiecare tip de operațiune, pot descărca și completa online toate formularele (inclusiv în format editabil).

Totodată, a fost lansată platforma online, disponibilă accesând link-ul https://taxelocale6.ro/declaratiionline, platformă prin intermediul căreia contribuabilii pot depune și primi orice tip de act, exclusiv online, semnat electronic, eliminând astfel necesitatea prezenței fizice la ghișeu. Platforma dispune de mijloace moderne de interacțiune: asistență chat, identificare video, apelare audio, posibilitatea anexării documentelor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati