Sectorul 6, pregătit să aibă noi chioșcuri de flori și de ziare – FOTO

0
608

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat marți, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, lansarea licitației pentru construcția a 150 de chioșcuri pentru ziare și flori.

Acesta a precizat că la concursul de soluții s-au înscris 40 de echipe de arhitecți, iar după un an de jurizare și dezbatere s-a stabilit forma finală a proiectului.

Noi chioșcuri de flori și de ziare în sectorul 6

„Unul dintre lucrurile de care ne-am ocupat a fost să găsim o soluție pentru comerțul stradal din #Sectorul6 să fie mult mai civilizat. De aceea am organizat împreună cu Ordinul Arhitecților din România un concurs de soluții pentru chioșcurile de flori (termopane aiurea înjghebate, prezente peste tot) și chioșcurile de ziare/mic comerț specializat (diferite modele, mâncate de rugină și mereu vandalizate).
  • La concursul nostru de soluții s-au înscris aproape 40 de echipe de arhitecți! Tema de proiectare s-a definit participativ. Juriul a avut de unde să aleagă iar eu sunt mulțumit de rezultat, chiar dacă tot procesul a durat aproximativ un an.
Au uși mari, se intră înăuntru, au spații de depozitare care nu sunt la vedere, au toalete (!), sunt descurajante pentru grafitti, ce să mai, sunt civilizate! Sunt înguste, nu incurcă circulația pietonală, dar sufiecient de încăpătoare”, se arată în mesajul postat de Ciprian Ciucu.

  • Acesta a mai precizat că durata acordului-cadru este de 24 luni, valoarea acestuia este de maximum 11.013.045,00 lei fără TVA pentru un număr de 150 de chioșcuri (75 pentru comercializare flori și 75 pentru comercializare ziare), iar valoarea minimă a acordului cadru este de 5.488.207,50 lei fără TVA, pentru un număr de 75 de chioșcuri (50 pentru comercializare flori și 25 pentru comercializare ziare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.