Sectorul 6: Un bărbat a amenințat că se aruncă cu un copil de pe bloc

Un bărbat cu un copil în brațe a amenințat că se aruncă în gol de la etajul 9 al unui bloc din sectorul 6. Acesta a fost convins să coboare.

Update 12,10: Bărbatul care amenința că se aruncă în gol cu copilul în brațe a fost convins de oamenii legii să renunțe la gestul extrem. Din primele informații, copilul pe care îl ținea în brațe era chiar fiul lui, în vârstă de doar patru ani.

Bărbatul tocmai divorțase de soția lui, iar femeia câștigase custodia copilului în Instanță. În momentul în care poliția a venit să îl ia pe cel mic să îl ducă la mamă, bărbatul s-a încuiat în casă și a amenințat că se aruncă de la geam, cu copilul în brațe, scrie antena3.ro.

Vă reamintim că bărbatul a amenințat că se aruncă de la o fereastră aflată la etajul 9 al unui bloc, cu fiul său în brațe.

Echipe de Poliție, Jandarmi, SMURD, dar și echipe de la SIAS au fost mobilizate la fața locului. De asemenea, un negociator încearcă în acest moment să stea de vorbă cu bărbatul și să îl convingă să coboare.

Știre inițială

Din primele informaţii, motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest ar fi acela că soţia sa vrea să divorţeze, scrie Agerpres, care citează surse din Poliție.

La faţa locului se află echipaje ale Poliţiei Capitalei, precum şi un negociator, dar şi reprezentanţi ISU.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati