Ședință de urgență la Primăria Capitalei: „Spitalele sunt pline de copii mușcați de căpușe”

Consilierii PSD din Consiliul General al Municipiului București (CGMB) au convocat pentru marți, de la ora 16.00, o ședință de urgență pentru deratizarea și dezinsecția din Capitală.

Marius Pavel (PSD) spune că spitalele ar fi pline de copii mușcați de căpușe. De altfel, săptămâna trecută, liderul PSD București Gabriela Firea i-a transmis lui Nicușor Dan că ar trebui să se ocupe urgent de problema căpușelor din Capitală, asta pentru că peste 100 de copii și adulți s-au prezentat la spital mușcați de căpușe.

„Consilierii Generali ai Partidului Social Democrat atrag atenția existenței unei situații periculoase la adresa sănătății cetățenilor Municipiului București.

Astfel împreună cu colegii mei am depus la Secretarul General al Primăriei Municipiului București convocatorul unei ședințe extraordinare a Consiliului General ce are ca obiect situația deratizării și dezinsecției din orașul nostru pentru data de mâine 18.05.2021, orele 16.00”, a anunțat pe Facebook consilierul PSD Marius Pavel.

Asociațiile de proprietari ar fi invadate de șobolani

Acesta mai spune că „spitalele din București sunt pline de copii mușcați de căpușe”, iar asociațiile de proprietari ar fi invadate de șobolani și gândaci.

Și Aurelian Bădulescu, liderul de grup al consilierilor PSD, a scris pe Facebook că spațiul verde din București este foarte dezordonat.

Aurelian Bădulescu: ”Nicușor Dan este solidar cu paraziții”

„Iarba și bălăriile în parcurile bucureștene și pe întreg domeniul public al municipiului București administrat de Plicusor și ai lui cresc la fel de dezordonat și necontrolat că părul lui Nicușor.

”În iarbă și în spațiile verzi asupra cărora nu se intervine există tot felul de paraziți, căpușe care atacă oamenii și animalele și sunt purtătoare de boli, rozătoare, de departe cel mai mare disconfort al bucureștenilor vor fi țânțarii”, a scris și Aurelian Bădulescu.

Acesta mai spune că „Nicușor e solidar cu paraziții și toaletează vegetația chiar mai puțin decât propriul creștet”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati