Ședințe suspendate la Tribunalul București. Un arestat suspect de coronavirus a fost adus în sala de judecată

Ședințele de judecată de la secțiile penale ale Tribunalului București au fost suspendate după ce un magistrat ar fi realizat că unul dintre inculpații arestați aduși în fața sa ar fi suspect de infestare cu virusul chinezesc, scrie stiripesurse.ro.

Concret, magistratul ar fi văzut la dosarul acestei persoane un referat medical în care s-ar regăsi mențiunea că cel pe care îl judecă ar fi suspect de infestare cu coronavirus.

„La TB secția penala (sala 139) ne-a suspendat ședința pe motiv de coronavirus. A fost adus un arestat care avea referat de la medic că e suspect de coronavirus.”, se arată în postarea de pe un grup privat a unui avocat.

În detaliile discuției generate de această postare se arată că judecătorul ar fi oprit instant ședința de judecată cu anunțul „suspendăm de urgență”, moment la care ședința de judecată a luat sfârșit și s-a dat alarma în Tribunal.

A stat ore întregi în boxa arestaților

Potrivit acelorași discuții de pe grupul menționat bărbatul suspectat de infestare cu coronavirus ar fi stat în boxa aretaților, joi, de la 8.30 dimineața.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati