Sediul ANCOM din Capitală a fost spart de hoți. Au fost furate mai multe bunuri

0
235
Scandal uriaș între Poliție și un șofer drogat.
Scandal uriaș între Poliție și un șofer drogat.

Sediul Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a fost spart de hoți, fiind furate mai multe bunuri, între care telefoane mobile.

Poliția Capitalei a confirmat cazul. Instituția spune că jandarmii au prins o femeie care avea asupra sa mai multe telefoane mobile.

În acest moment se fac cercetări.

În această dimineață, în jurul orei 07.30, Secția 10 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Totodată, jandarmii ce asigurau paza în zonă, au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în sediul clădirii, își desfășoară activitatea și o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar și de o firmă privată.

Persoana care își exercita atribuțiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de Secția 10 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”, precizează Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.