Sediul Primăriei Sectorului 1 deschis copiilor: „să fie creativi în alegerea culorilor, compozițiilor sau în crearea propriului stil”

0
272
Este deja o tradiție, deschidem sediul Primăriei pentru copii cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Pentru al treilea an consecutiv ne vom bucura împreună cu cei mici de magia Crăciunului și de Nașterea Domnului. Anul trecut, peste 700 de mici artiști și-au realizat singuri decorațiunile de Crăciun, anunță Clotilde Armand de sărbători. 
„Începând cu 13 decembrie 2023, vom găzdui, la sediul din Bulevardul Banu Manta nr. 9, ateliere de pictură și de decorațiuni de Crăciun.
Specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 îi vor îndruma pe micuți să-și confecționeze ornamentele pentru brad, săculeți ca ai lui Moș Crăciun și să picteze piese din ceramică (steluțe, inimioare, clopoței), să fie creativi în alegerea culorilor, compozițiilor sau în crearea propriului stil.
Atelierele de creație organizate de către Primăria Sectorului 1 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 se vor desfășura în zilele de 13, 14, 15, 18,19 și 20 decembrie 2023, între orele 10:00 și 15:00. Îi aștept cu drag pe copiii din Sectorul 1 la acest eveniment organizat doar pentru ei!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.