Şeful Secţiei Chirurgie generală II de la Spitalul Carol Davila, urmărit penal de DNA pentru mită

Şeful Secţiei Chirurgie generală II de la Spitalul Carol Davila, medicul Alexandru-Florin Săvulescu este urmărit penal de procurorii anticorupţie.

Potrivit unui comunicat al DNA, este vorba despre un dosar în care medicul este acuzat că ar fi luat mită în legătură cu intervenţii chirurgicale şi examene de specialitate, scrie Agerpres.

Astfel, procurorii militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu ziua de vineri.

Procurorii notează în ordonanţă că, în cursul acestui an, Alexandru-Florin Săvulescu, medic militar la spitalul de urgenţă menţionat, ar fi primit de la mai multe persoane foloase necuvenite constând în bani şi bijuterii, în legătură cu intervenţii chirurgicale şi examene de specialitate, efectuate asupra acestora sau asupra unor apropiaţi ai acestora.

Conform DNA, pe timpul cât se află sub control judiciar, Săvulescu nu are voie, printre altele, să desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati