Semnarea contractului de parcare în Sectorul 6 se poate face online

Începând de vinerea aceasta, semnarea contractului de parcare din Sectorul 6 se poate face online, fără a mai fi necesară prezența fizică la Serviciul Parcări din cadrul Administrației Comerciale.

Astfel, în momentul alocării unui loc de parcare sau actualizării unui contract, ești înștiințat pe mail, iar dacă dorești să semnezi digital acest contract, vei accesa un link.

Sunt două situații: 

Deții o semnătură digitală calificată

În acest caz, accesezi linkul de unde descarci contractul, îl semnezi digital, îl încarci semnat, iar contractul merge pe flux și este semnat mai departe de reprezentanții Administrației Comerciale Sector 6. Îl vei primi semnat, pe mail.

Nu ai semnătură electronică

O poți cumpăra! Mai exact, dacă dorești, vei fi direcționat către un serviciu care îți oferă semnătură calificată cu valabilitate de 24 de ore, contra cost (circa 4 euro). În aceste 24 de ore, poți utiliza semnătura digitală și pentru alte situații. Astfel, după ce primești pe mail semnătura digitală – accesezi linkul securizat de unde descarci contractul – îl semnezi – îl trimiți mai departe către AC6 – îl primești semnat.

O altă veste bună e că oamenii vor fi scutiți și de drumul la Taxe și Impozite. Tot de vineri, declarațiile de impunere pentru locul de parcare se generează automat.

Mai departe, locul de parcare trebuie să-l plătești până la cele două termene scadente: 31 martie și 30 septembrie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati