Senatorul Marius Bodea, desemnat oficial candidatul USR pentru a deveni Primarul Municipiului Iași

0
138
foro Facebook Marius Bodea

USR Iași anunță desemnarea oficială a candidatului pentru Primăria Municipiului Iași, în persoana senatorului Marius Bodea, în urma îndeplinirii tuturor procedurilor, conform calendarului intern. Este un pas semnificativ în vederea pregătirii alegerilor locale din anul 2024, care pentru Iași trebuie să însemne o schimbare radicală în administrație și un nou început, bazat pe competență și care să aibă în centrul său dezvoltarea sustenabilă a orașului, în acord cu importanța sa de centru regional, se transmite într-un comunicat.

Suntem de prea mult timp pe buza prăpastiei, cu o Primărie aflată în pragul falimentului, incapabilă să își onoreze facturi de zeci de milioane de euro, paralizată de dosarele penale ale actualului primar, cu ramificații adânci în întreaga structură de conducere. Nici un proiect major de infrastructură nu a fost demarat la Iași în acești ultimi trei ani, în condițiile în care atât guvernarea locală, cât și cea națională au fost asigurate de aceeași culoare politică. Nici una dintre marile promisiuni din anul 2020 nu au fost onorate, totul rămânând la stadiul de planșe și machete, spun reprezentanţii USR.

„Odată cu desemnarea mea oficială în calitatea de candidat al USR Iași pentru Primărie, pornim pe un drum ferm care va aduce, în sfârșit, schimbarea regimului local falimentar, măcinat de corupție, condus de facto de mafia imobiliară. Această schimbare nu este despre noi, cei din USR, ci este despre fiecare ieșean care își dorește un oraș cu un trafic decent, cu un aer mai puțin poluat, cu infrastructură școlară de nivelul lumii civilizate, cu un transport public performant capabil să devină principale alegere în privința mobilității și gratuit.

Am fost aici în toți acești ani, cunosc cel mai bine ce au nevoie oamenii din acest oraș, am venit cu soluții pentru toate marile probleme și le pot pune în aplicare din prima secundă de mandat.
Candidatura mea este asumată și fermă. Iașul modern și civilizat este proiectul vieții mele. Este ceea ce mă definește, este ceea ce mă ține în politică!”, a declarat senatorul Marius Bodea, candidatul USR pentru funcția de Primar al Municipiului Iași.

Filip Havârneanu, președintele filialei municipale a USR Iași, spune că Marius Bodea se bucură de toată susţinerea filialei municipale.

„Iașul are nevoie de un edil cinstit care să redea oamenilor speranța că în cea mai importantă instituție pentru ei, vor găsi o echipă disponibilă, gata să îi asculte și să îi ajute. Cred cu tărie că Marius Bodea este singura opțiune ca primar pentru un oraș care parcă a fost „retrocedat” mafiei și care a rămas în urmă, pentru că în loc să primească cetățenii ceea ce merită, în comunitatea lor, au primit hoții, pe tavă. USR vine cu un om integru, determinat, muncitor, care știe și ce are de făcut, dar și ce nu s-a făcut. Pentru că a fost mereu aici. Am încredere că ieșenii care sunt oameni foarte înțelepți, nu vor mai accepta să fie păcăliți și dezavantajați și nu vor face cadou următorii patru ani unei administrații care se întâlnește mai des cu procurorii, decât cu cetățenii. Propunem deci o schimbare fără amânare, absolut necesară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.