Senatul Copiilor. Cei mici vor avea acces gratuit, de 1 Iunie, în grădini, în sala de plen şi în biroul preşedintelui

Senatul României îşi deschide porţile pentru a treia ediţie a evenimentului „Senatul Copiilor”, joi, între orele 10.00 şi 17.00.

  • Pe parcursul zilei, organizatorii propun activităţi dedicate copiilor în grădinile Senatului şi vizite gratuite în interior, în sala de plen şi în biroul preşedintelui.

Deschiderea oficială a evenimentului este programată la ora 10.30, când preşedinta a.i. a Senatului, Alina-Ştefania Gorghiu, împreună cu Anna Riatti – reprezentanta UNICEF în România, Gabriela Alexandrescu – preşedinta Salvaţi Copiii, Alteţa Sa Regală Principesa Sofia şi mai mulţi elevi olimpici internaţional, precum şi copii din Boardul Copiilor susţinut de UNICEF vor participa la o conferinţă de presă. Conferinţa are loc la nivel P1, în faţa biroului preşedintelui.

Evenimentul găzduit de Senatul României este organizat în parteneriat cu mai multe instituţii publice şi private şi organizaţii din România: UNICEF în România, Salvaţi Copiii, World Vision România, Crucea Roşie Română, Jandarmeria Română, Ministerul Afacerilor Interne, Poliţia de frontieră, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Primăria Municipiului Bucureşti şi un număr important de ambasade care asigură o gamă largă de activităţi culturale, educaţionale şi sportive.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati