Senior Holidays în Spania, Italia și Elveția la Hello Holidays, ediția de toamnă

Hello Holidays începe din septembrie operarea de toamnă a programelor Senior Holidays cu trei noi opțiuni de vacanțe în Spania, în unele dintre cele mai frecventate zone turistice: Valencia, Țara Bascilor, Barcelona și Costa Brava.

Programele se adaugă celor deja oferite turiștilor în toamna 2022 și primăvara 2023 în Spania, Italia și Elveția.

Nouă programe Senior Holidays destinate tuturor categoriilor de vârstă sunt disponibile în perioada 14 septembrie – 21 octombrie, cu prețuri de la 559 de euro/persoană.

  • Pentru operarea de toamnă Hello Holidays mizează pe o creștere cu o treime a numărului de turiști după ce, în primăvară, 1.200 de români au ales acest program.

Cu programele Senior Holidays cu avionul și cazări la hoteluri de 3*/4* cu demipensiune, Hello Holidays oferă posibilitatea vizitării unor zone turistice din Spania, Italia și Elveția într-o perioadă în care traficul turiștilor și prețurile sunt scăzute.

Au la dispoziție opt zile pentru a vizita pe îndelete orașele de pe traseul fiecărui circuit, dar și pentru plajă, pentru că temperaturile în septembrie și octombrie sunt în continuare ridicate la destinație.

“Celor care se simt atrași de Spania le propunem trei variante noi de vacanțe în toamnă, cu itinerarii complexe, care le dau ocazia să descopere locurile reprezentative pentru fiecare zonă, de la catedrale la piețe publice. În operarea de toamnă am ajuns la patru programe în Spania, patru în Italia și unul în Elveția și ne propunem să creștem numărul lor în fiecare sezon”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Senior Holidays Valencia este o călătorie pentru descoperirea istoriei și tradițiilor în al treilea cel mai mare oraș al Spaniei, care se remarcă prin arhitectură avangardistă, grădini luxuriante, clădiri istorice. Programul începe pe 30 septembrie și costă de la 579 de euro/persoană.

Senior Holidays Țara Bascilor și Nordul Spaniei urmează traseul Bilbao – San Sebastian – Oviedo și Gijon – Covadonga și San Vicente de la Barquera – Santander și El Sardinero – Burgos și le dă ocazia turiștilor să viziteze Muzeul Guggenheim, construit din 33 de mii de plăci din titan ultra subțiri, Catedrala San Sebastian cu a sa orgă dintre cele mai mari din Europa, Catedrala din Burgos declarată Patrimoniu Mondial. Senior Holidays în Țara Bascilor și Nordul Spaniei costă de la 589 de euro/persoană.

Senior Holidays Barcelona și Costa Brava este combinația dintre vacanța de relaxare cu plajă la Marea Mediterană și vacanța activă, pentru vizitarea Tossa de Mar – orașul construit în jurul unui castel, orașul Girona, unde s-a filmat Game of Thrones, Figueres – orașul natal al pictorului Salvador Dali, Mănăstirea Montserrat, precum și Barcelona – al doilea oraș ca mărime al Spaniei. Senior Holidays Barcelona și Costa Brava începe din 22 septembrie și costă de la 595 de euro/persoană.

În toamna 2023, Senior Holidays începe pe 14 septembrie, cu programul Costa del Sol, de la 659 de euro/persoană, și continuă cu călătoriile în Sicilia și Coasta Amalfitana, de la 569 de euro/persoană. Alte opțiuni Senior Holidays în această toamnă sunt Puglia, Toscana, Elveția și Italia de Nord.

Hello Holidays a lansat programele Senior Holidays în toamna 2022 cu călătorii în Sicilia, Toscana, Napoli și Coasta Amalfitană, și a adăugat în primăvara 2023 vacanțe în Puglia, Costa Brava, Costa del Sol, Elveția și Italia de Nord.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati