Seniorii din Sectorul 1, invitați la un concert susținut de elevii de la Colegiul „George Enescu”

Primăria Sectorului 1 invită seniorii din sector la un concert susținut de elevii de la Colegiul „George Enescu”.

  • Evenimentul are loc la sediul Primăriei din Bulevardul Banu Manta nr. 9, pe 9 martie, începând cu ora 17:00, arată sursa citată.

Elevii de la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” vestesc venirea Primăverii și renașterea naturii printr-un miniconcert de excepție ce va avea loc la sediul Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9, în data de 09 martie 2023, începând cu ora 17:00, anunță Primăria Sectorului 1 într-un comunicat de presă.

  • Întregul eveniment, organizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 1, este surpriza muzicală pe care talentații muzicieni de la Colegiul „George Enescu” au pregătit-o seniorilor din Sectorul 1, cu ocazia Mărțișorului, a Zilei Internaționale a Femeii și a venirii Primăverii.
”Având în vedere locurile limitate, îi invităm pe seniori să se înscrie pentru a participa la acest concert sunând la numărul de telefon 021/319.10.13/int.205 sau 122, în intervalul orar 8:30-16:30 sau trimițând un e-mail pe adresa comunicare@primarias1.ro”, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati