Sensul de circulație pe o stradă din Chiajna, modificat

Primăria comunei Chiajna anunță modificarea sensului rutier pe strada Rezervelor. Astfel, începând de miercuri, circulația rutieră pe strada Rezervelor (segmentul cuprins între străzile Osiei și Apeductului) se va desfășura cu sens unic dinspre strada Osiei spre strada Apeductului.

În altă ordine de idei, lucrările de reabilitare a structurilor rutiere și pietonale de pe strada Tineretului au fost finalizate, cu excepția sensului giratoriu care va permite intrarea și ieșirea autovehiculelor în complexul comercial cunoscut generic sub denumirea de Auchan. Lucrările sunt în derulare și se lucrează la casetarea unui apeduct al Apa Nova.

S-au făcut demersurile necesare pe lângă Asociația Intercomunitară de Transport Public București-Ilfov pentru reconfigurarea liniilor STB, astfel încât să fie acoperite toate zonele, iar accesul călătorilor să fie facil. Estimăm că săptămâna viitoare vom avea o linie STB pe strada Tineretului.

Primăria spune și că există lucrări edilitare pe străzile Rezervelor (tronsonul cuprins între străzile Serg. Ilie Petre și Tineretului) și intrarea Eroului, iar circulația rutieră va fi restricționată în anumite intervale orare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati