Șerban Huidu a provocat un nou accident rutier: „Sunt vinovat”

Șerban Huidu a fost implicat într-un nou accident rutier, marți, 21 noiembrie, pe Calea Giulești.

Marți, 21 noiembrie, Șerban Huidu a provocat un accident rutier, deoarece nu a acordat prioritate unui șofer de ridesharing.

Realizatorul TV și celălalt conducător auto au mers la Biroul de Accidente Ușoare din Capitală, pentru a le povesti oamenilor legii cum s-a întâmplat totul, conform NewsTime.

„S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime.  Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare, să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a declarat acesta pentru sursa menționată.

Toți șoferii implicați în accident au fost testați pentru consumul de alcool, dar și de substanțe interzise, iar rezultatele au fost negative.

Huidu a mai produs un accident mortal în octombrie 2011, atunci când au decedat trei persoane. Într-o curbă, pe DN1, între Predeal şi Braşov, la Timişul de Sus, Huidu, aflat la volanul unui Mercedes a lovit frontal, violent, o Dacia Logan pe care a răsturnat-o la marginea drumului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati