„Seri de Operă şi Balet pe Esplanadă” deschide Stagiunea 2020-2021 a Operei Naţionale Bucureşti

0
106

„Seri de Operă şi Balet pe Esplanadă” deschide Stagiunea 2020-2021 a Operei Naţionale Bucureşti, a informat miercuri un comunicat de presă.

„Opera Naţională Bucureşti, instituţie publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache” au onoarea şi bucuria de a deschide Stagiunea 2020-2021 cu o serie de opere în concert, recitaluri, seri de balet şi concerte intitulate „Seri de Operă şi Balet pe Esplanadă”.Emoţia şi savoarea muzicii clasice se vor împleti în paşi de dans şi interpretări solistice de excepţie pe esplanada din faţa primei scene lirice a ţării. Vă invităm să retrăim împreună cu dor de operă şi balet seri remarcabile, de care ne vom aminti mereu cu drag. Din program nu vor lipsi momentele coregrafice, interpretările orchestrale vibrante, precum şi duetele celebre din cele mai îndrăgite titluri din repertoriul universal”, au anunţat organizatorii.

Programul primei săptămâni va include titlurile „Sincretismul artelor”, „Voci nobili” şi „Seara Tinerelor Talente” – „Carmina Burana” de Carl Orff, programate pe 27, 28, 29 şi 30 august, începând cu orele 20:00. Evenimentele din următoarele săptămâni se vor desfăşura în zilele de miercuri, joi, sâmbătă şi duminică, începând cu orele 19:00.

„Seara Tinerelor Talente” este un eveniment susţinut de bursierii „Tinere Talente”, program al Fundaţiei Regale Margareta a României.

Accesul la concerte se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiţii de siguranţă şi respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19.

„Seri de Operă şi Balet pe Esplanadă” face parte din SAMER 2020 – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României 2020, proiect intiţiat de Ministerul Culturii.

Biletele se pot achiziţiona doar online, de pe http://tickets.operanb.ro/.

Regulamentul „Seri de Operă şi Balet pe Esplanadă” poate fi consultat în link-ul următor:

Regulament SERI DE OPERĂ ȘI BALET PE ESPLANADĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.