Serialul fenomen Suleyman Magnificul a revenit pe micile ecrane din România

Vești bune pentru fanii producției turcești Suleyman Magnificul! Serialul fenomen a revenit pe micile ecrane din România.

Intrigile prezentate în Suleyman Magnificul au ținut publicul din România cu sufletul la gură, episod de episod. Acum, serialul fenomen revine pe micile ecrane, nu la Kanal D, acolo unde a fost difuzat prima dată, în urmă cu aproape 10 ani.

Așadar, drama biografică ce prezintă viaţa sultanului în Imperiul Otoman se vede la Happy Channel în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20.00. Primul episod a fost deja difuzat sâmbătă, 3 februarie.

Serialul Suleyman Magnificul a stârnit mari controverse în țara de origine

Peste 70.000 de plângeri au fost transmise către Consiliul Suprem de Radio și Televiziune din Turcia din cauza portretizării „indecente” şi „lipsite de respect” a sultanului.

De asemenea, mulți au acuzat producătorii că au expus prea mult viața privată a unui personaj istoric.

Producția turcească prezintă atât politica de expansiune a sultanului Suleyman Magnificul, cât și povestea impresionantă de dragoste pe care acesta o trăiește cu frumoasa Alexandra (Meryem Uzerli), sclava de origine ucraineană, care ajunge în haremul său și care îi devine soție luând numele de Hürrem.

Ea reușește să îi influențeze alegerile în afaceri, dar și să îi elimine din viața lui pe prima soție, Mahidevran (Nur Aysan) și pe băiețelul lor, Mustafa.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati