Serviciu Public de Evidență a Persoanelor, DESCHIS în Ciolpani. Peste 5 mii de ilfoveni vor obține, de astăzi, documentele de identitate direct din localitatea lor

În localitatea Ciolpani s-a deschis un Serviciu Public de Evidență a Persoanelor.  Astfel, peste 5 mii de ilfoveni vor obține, de astăzi, documentele de identitate direct din localitatea lor, transmite Consiliul Județean Ilfov.
  • Este vorba despre cel de-al 24-lea Serviciu Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Ilfov, în localitatea Ciolpani, realizat din fondurile Primăriei Ciolpani.
Pe date din teren, 5.250 de persoane cu domiciliul în Ciolpani vor beneficia, de astăzi, 8 aprilie 2024, de servicii de eliberare a documentelor de identitate, rapid, simplu și fără eforturi de deplasare în alte localități.
  • La inaugurarea noului sediu al Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Ilfov din localitatea Ciolpani, au fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu, prefectul Județului Ilfov, Simona Neculae alături de primarul localității Ciolpani, Bogdan-Cristian Călin.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina web a Direcției Județene de Evidență a Persoanelor, Ilfov – https://evpilfov.ro/ – la secțiunea ”Servicii locale contact”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati