Sezamo lansează MODDIA Baby, un brand propriu pentru bebeluși

Supermarketul online Sezamo lansează MODDIA Baby, un brand propriu de îngrijire a bebelușilor. Brandul MODDIA Baby va include scutece, covorașe pentru schimbat și șervețele umede.

  • Gama MODDIA Baby include scutece hipoalergenice și testate dermatologic, scutece chiloțel și covorașe pentru schimbat, precum și șervețele umede fără plastic, fabricate din fibre vegetale 100% biodegradabile, concepute pentru a-i menține pe cei mici fericiți și îngrijiți.

Clienții care comandă de minimum 300 de lei, iar comanda include un pachet de scutece sau chiloței MODDIA Baby, vor primi contravaloarea produsului, sub formă de credite în cont, și le vor putea folosi ulterior pentru achiziții din categoria Mama și Copilul.

În cazul clienților care au achiziționat și scutece și chiloței MODDIA Baby, vor primi în cont, sub formă de credite, contravaloarea produsului cel mai scump.

Sezamo este un adevărat one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop.

Supermarketul colaborează cu furnizori și producători locali care împărtășesc viziunea lor privind sustenabilitatea. Prin acest tip de parteneriate se asigură clienților cele mai proaspete și de cea mai înaltă calitate produse, în timp ce supermarketul sprijină astfel afacerile locale și reduce amprenta de carbon asociată transportului pe distanțe lungi.

Produsele sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în incinta CTPark, în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, ce permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurilor de energie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati