Sezamo livrează brazi naturali de Crăciun

1
384

Sezamo anunță că livrează brazi naturali de Crăciun.

Clienții vor economisi astfel timp prețios și se vor putea bucura alături de cei dragi de momente memorabile, fără a mai sta în trafic și în aglomerație.

În oferta Sezamo sunt disponibile 5 modele de brazi naturali, în ghiveci și tăiați, de diverse mărimi și grade de detaliu, în funcție de buget.

  • Prețurile brazilor naturali variază între 45 de lei pentru un brăduț mic de birou și pot ajunge până la 400 de lei, pentru brazi mari, de până la 2.5 metri înălțime. Clienții pot opta și pentru brazi artificiali, decorați cu vârfuri albe sau conuri de brad.

Sezamo asigură transportul și livrarea brazilor până la ușa clienților

Brazii vor fi livrați cu grijă a doua zi după plasarea comenzii, separat de comanda de alimente, și pot fi comandați până pe 22 decembrie inclusiv.

Pentru confortul clienților, curierii Sezamo asigură transportul și livrarea brazilor până la ușa clienților, chiar și atunci când liftul nu funcționează, aducând magia sărbătorilor direct în casele clienților. Supermarketul oferă și varianta brăduților deja decorați, în miniatură, pentru birou. Pentru aceștia prețurile variază între 45 și 201 lei.

Pe lângă brazi, în oferta de Crăciun a supermarketului sunt disponibile decorațiuni pentru brad, candele și figurine, instalații, dulciuri, coșuri și seturi cadou, dar și fructe delicioase.

Clienții pot alege dintr-o selecție extinsă de peste 14.000 de articole, cu cele mai suculente produse locale, mâncăruri festive, produse cosmetice, jucării și decorațiuni. Toate produsele din campania de iarnă sunt disponibile în catalogul de Crăciun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.