Shaormeria din București a manelistului Tzancă Uraganu, închisă de inspectorii ANPC

0
6953
sursa foto: Unsplash

Inspectorii ANPC au decis să-i închidă lui Tzancă Uraganu shaormeria din București, după ce în urma unor controale au găsit mai multe nereguli, scrie antena3.ro.

Tzancă Uraganu a făcut furori în România cu shaormeriile sale, însă se pare că inspectorii ANPC nu au fost încântați de ceea ce au găsit în urma controalelor.

Tzancă Uraganul a venit acum cu o explicație pe Facebook, unde a spus că localul său din București a fost închis de ANPC.

Artistul nu s-a ascuns și a spus și care au fost problemele care au dus la acest lucru.

Însă, Tzancă Uraganu și-a motivat greșelile, spunând că este la început de drum în această industrie și este normal să nu le ştie pe toate.

Cu toate acestea, el i-a asigurat pe clienții săi de calitatea produselor vândute. De asemenea, interpretul de manele a spus că este imposibil ca inspectorii să fi găsit mâncare expirată.

Totodată, artistul i-a condamnat ferm pe cei care vând astfel de alimente.

”Shaormeria de la București și Ploiești, dar acolo pentru că am vrut eu, au fost închise câteva zile. Cea de la București trebuia închisă pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii. Problemele au fost următoarele.  Maioneza, ketchup-ul și toate sosurile, în loc să fie între 4 și 8 grade în frigider, au fost la 9 grade.

Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am luat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă. Am avut grafica greșită afară, o scară din bucătărie avea defecțiuni. Să nu se înțeleagă că la noi există vreodată și nici nu va exista vreodată mâncarea să nu fie bună, proaspătă sau să fie expirată, cum au găsit la alte restaurante”, a spus Tzancă Uraganu pe Facebook.

Manelistul Tzancă Uraganu și-a început afacerile în luna decembrie a anului 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.