Show deocheat de 8 martie într-un club din București, anchetat de polițiști

0
914
sursa foto: Facebook - Poliția Română

Un dansator complet dezbrăcat a pus pe jar nu doar mulțimea de femei prezente la o petrecere de 8 martie dintr-un club, dar și polițiștii din București, potrivit stirileprotv.ro.

Imagini video cu un dans care a mers mult prea departe au ajuns pe retelele de socializare, iar asta a dus la deschiderea unui dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Grav este că, susțin surse din poliție, în club ar fi fost și minore.

Aceasta a fost atmosfera de 8 martie într-un club din București. Organizatorii s-au gândit să le ofere femeilor o petrecere de ziua lor, care a presupus și un spectacol de striptease.

Lucrurile au luat însă o turnură penală când unul dintre dansatori s-a dezbrăcat de tot și a făcut gesturi obscene. Cineva l-a filmat, iar imaginile deocheate au ajuns pe rețelele de socializare.

La show-ul deocheat au fost prezente și minore

Fapta este pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, iar cel vizat ar putea fi dansatorul din aceste imagini. Deocamdată, polițiștii desfășoară cercetări in rem, adică fără să tragă pe cineva la răspundere.

Lucrurile s-ar putea complica însă inclusiv pentru administratorii clubului. Surse din rândul anchetatorilor susțin că în club ar fi avut acces și minore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.