Show deocheat de 8 martie într-un club din București, anchetat de polițiști

Un dansator complet dezbrăcat a pus pe jar nu doar mulțimea de femei prezente la o petrecere de 8 martie dintr-un club, dar și polițiștii din București, potrivit stirileprotv.ro.

Imagini video cu un dans care a mers mult prea departe au ajuns pe retelele de socializare, iar asta a dus la deschiderea unui dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Grav este că, susțin surse din poliție, în club ar fi fost și minore.

Aceasta a fost atmosfera de 8 martie într-un club din București. Organizatorii s-au gândit să le ofere femeilor o petrecere de ziua lor, care a presupus și un spectacol de striptease.

Lucrurile au luat însă o turnură penală când unul dintre dansatori s-a dezbrăcat de tot și a făcut gesturi obscene. Cineva l-a filmat, iar imaginile deocheate au ajuns pe rețelele de socializare.

La show-ul deocheat au fost prezente și minore

Fapta este pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, iar cel vizat ar putea fi dansatorul din aceste imagini. Deocamdată, polițiștii desfășoară cercetări in rem, adică fără să tragă pe cineva la răspundere.

Lucrurile s-ar putea complica însă inclusiv pentru administratorii clubului. Surse din rândul anchetatorilor susțin că în club ar fi avut acces și minore.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati