Și mai multe căsuțe pentru pisicile din Sectorul 6: Un cămin călduros pentru felinele comunității!

Primăria Sectorului 6 anunță că a instalat o nouă serie de căsuțe pentru pisici în grădinile de bloc din Sectorul 6.

  • Căsuțele au fost amplasate la următoarele adrese: Str. Dezrobirii nr. 50, Str. Dezrobirii nr. 18-38, Str. Topoloveni nr. 1, Calea Giulești nr. 125, Str. Poarta Sărutului nr. 2.

Administrația locală anunță că săptămâna viitoare vor fi montate încă cinci căsuțe pentru pisici, iar în total vor fi 40.

”Vestea bună e că, împreună, putem face mai multe”

De asemenea, PS6 a informat că fiecare bilet achiziționat la West Side Hallo Fest, festivalul de Halloween de la Lacul Morii, reprezintă o „piatră de temelie” pentru construirea unei căsuțe pentru pisici.

  • „Știm că mulți dintre voi ați solicitat astfel de căsuțe în proximitatea blocurilor voastre. Știm că sunt foarte necesare pentru pisicile comunitare acum, în prag de sezon rece. Vestea bună e că, împreună, putem face mai multe. CUM? Venind la West Side Hallo Fest, în perioada 25-27 octombrie, pe Insula Lacul Morii 😊 O parte din banii strânși pe bilete o vom folosi pentru a construi noi adăposturi”.

Biletul este disponibil la prețul de 20 de lei pentru o zi (sâmbătă sau duminică, după ora 14:00) sau la 30 de lei pentru ambele zile.

Acestea pot fi achiziționate de AICI.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati