Sicriul lui Mihai Șora va fi depus la Biserica Albă din București. Marele filosof va fi înmormântat marți

0
293
Foto: Facebook / Mihai ȘORA

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mihai Șora va fi depus luni seară la Biserica Albă din București. Cunoscutul filosof și eseist, care a încetat din viață sâmbătă, la vârsta de 106 ani, va fi înmormântat marți, informează HotNews.ro.

Anunțul a fost făcut de soția lui Mihai Șora, Luiza Palanciuc – Șora, într-o postare pe pagina acestuia de Facebook.

Potrivit mesajului, sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus luni seară, la ora 21.00, la Biserica Albă din București, care va rămâne deschisă peste noapte pentru ca apropiații și admiratorii să își poată lua rămas bun.

Slujba de înmormântare va avea loc ziua următoare, marți, de la ora 13.00.

  • „Iubitule, nu știu unde ești, în ce colț din București, într-o cameră rece; nu mă lasă să te văd, nici să te îmbrac, să-ți arăt lucrușoarele pe care le vei lua cu tine… Te vor aduce mâine seară, la ora 21, în Biserica Albă – „Biserica inimii mele“, cum obișnuiești să spui, și te vor așeza acolo. Iar Biserica inimii tale va rămâne deschisă peste noapte, pentru ca oamenii care te prețuiesc și vor să-ți fie aproape să poată veni lângă tine. A doua zi, marți, la ora 13, va fi slujba înmormântării tale, cu părinții Mihail, Florian și Silviu, oameni plini de har, pe care-i iubești. Și cu tinerii din cor, fermecătorul cor al Bisericii Albe, despre care ai povestit de atâtea ori…Pe mâine, iubitule.” – a scris pe Facebook Luiza Șora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.