Sighiartău(PNL): În contextul în care vom avea congres, Ciucă poate fi o variantă de preşedinte

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat, miercuri, că „în special primarii PNL sunt îngrijoraţi” de modul cum se comportă partidul la guvernare şi a amintit de posibilitatea unor alegeri interne, fără a spune când. De asemenea, premierul Nicolae Ciucă este văzut ca un posibil viitor preşedinte al partidului.

„Am mai avut discuţii în interiorul partidului, nu vrem să aduce subiectele unor discuţii din interiorul PNL în spaţiul public, nu cred că merită. Nu cred că va mai fi vorba de un congres cu multe lupte interne”, a spus deputatul PNL, la Profit TV, despre posibile tensiuni în interiorul partidului. Întrebat când ar putea fi următorul Congres, Sighiartău nu a dat o variantă exactă: „Nu ştiu exact când va fi congresul, dar PNL şi în special primarii PNL, eu am mai spus-o, sunt îngrijoraţi, şi, dacă este cazul, indiferent când, vom avea o discuţie în interiorul partidului, tocmai pentru a avea o perspectivă pe termen mediu şi lung şi o linişte în partid pentru că, din păcate, nu putem spune că suntem aşezaţi într-un mod corect, acum”.

Despre varianta Nicolae Ciucă preşedinte al PNL, Robert Sighiartău a afirmat că este premierul României şi, „din ultimele sondaje, a crescut considerabil, şi asta în primul rând pentru că lumea aştepta un altfel de politician care lasă deoparte demagogia şi face politică de stat, iar Nicolae Ciucă a demonstrat acest lucru”. „În contextul în care vom avea congres, poate fi o variantă de preşedinte”, a menţionat Sighiartău, fiind primul lider PNL care vorbeşte de o schimbare la nivelul şefiei PNL.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati