Silent Day la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Nicușor Dan: „Pentru că toți copiii trebuie să se bucure de sărbătorile de iarnă”

0
319
Foto: Alex Bărbulescu, Andrei Petcu, Dragoș Toader

Pentru că toți copiii trebuie să se bucure de sărbătorile de iarnă organizăm la Târgul de Crăciun București din Piața Constituției – Silent Day – eveniment dedicat copiilor cu nevoi speciale, anunță primarul general al Capitalei Nicușor Dan.

Joi, 14 decembrie, în intervalul orar 13:00 – 17:00, Târgul de Crăciun va fi adaptat pentru micuții cu dizabilități senzoriale, care nu pot rezista în medii aglomerate, cu mult zgomot, muzică și jocuri de lumini. În intervalul orar menţionat, zgomotul va fi redus, iar iluminatul festiv va fi minim, pentru siguranța copiilor participanți.

Totodată, cei mici vor avea acces gratuit la toate activitățile de divertisment, respectiv trenuleț, carusel, roata panoramică (în funcţie de tipul de dizabilitate, unde este permis şi adecvat), precum și acces în Casa lui Moș Crăciun, exclusiv pentru ei (întâlnire cu Moș Crăciun şi elfii săi, în intervalul orar 14:00-16:00).

Echipe ale Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București se vor afla la Târg pentru a-i ajuta pe copii și părinți, astfel încât aceștia să aibă o experiență cât mai plăcută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.