Simona Halep a dispărut de pe afișul unei competiții demonstrative

Simona Halep este suspendată provizoriu din tenis și nu mai poate participa la competiții oficiale. Depistată pozitiv cu Roxadustat, dubla câștigătoare de Grand Slam își poate face apariția la turnee demonstrative, dar se pare că organizatorii evită să se asocieze cu numele româncei în această perioadă.

Simona Halep nu va mai juca la World Tennis League

Simona anunța după ce a fost operată la nas că va lua parte la competiția caritabilă Africa Cares Tennis Challenge, care va avea loc pe Wanderers Stadium din Johannesburg (3-4 decembrie).

După evenimentul din Africa de Sud, Halep ar fi trebuit să fie prezentă la World Tennis League, un turneu extravagant organizat pe Coca-Cola Arena din Dubai (19-24 decembrie).

Între timp, organizatorii din Emiratele Arabe Unite au anunțat echipele care vor lua parte la competiție, iar Simona Halep a dispărut de pe afiș.

World Tennis League, un eveniment extravagant

Jucătorii au fost împărțiți în patru echipe. Se vor juca meciuri de simplu și de dublu mixt (primul la două seturi, iar dacă va fi nevoie se va juca un super-tiebreak).

Va fi folosit formatul „Round Robin” (fiecare va juca cu fiecare), iar echipele clasate pe primele două poziții se vor duela în ultima zi a competiției pentru a stabili câștigătoarea.

Echipa Kites – Felix Auger-Aliassime, Gael Monfils, Iga Swiatek, Sania Mirza și Eugenie Bouchard

Echipa Hawks – Alexander Zverev, Dominic Thiem, Elena Rybakina și Anett Kontaveit

Echipa Falcons – Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Aryna Sabalenka și Paula Badosa

Echipa Eagles – Nick Kyrgios, Rohan Bopanna, Caroline Garcia, Bianca Andreescu și Andreas Seppi.

„Acest nou eveniment este interesant, nu există nicio îndoială. Îmi place la nebunie să joc în Dubai, am avut mult succes acolo de-a lungul anilor și mă bucur cu adevărat de fani. Este ceva diferit și va fi minunat să fac parte din acest eveniment” – Novak Djokovic.

„Cel mai mult îmi place când tenisul conectează oamenii și când este un adevărat divertisment. Atunci când este combinat cu un spectacol și o muzică minunată, este și mai bine, așa că acesta este motivul pentru care sunt încântată să mă alătur Ligii Mondiale de Tenis din acest an. Mă bucur că, împreună cu alți jucători de top, vom prezenta tenisul ca fiind distractiv pentru noi categorii de public. Abia aștept!” – Iga Swiatek.

După spectacolul de pe teren, artiști de top din întreaga lume vor susține concerte la Dubai. Tiësto și Armin Van Buuren sunt doar două dintre numele anunțate deocamdată de organizatori.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati