Simona Halep anunță că nu va mai juca în 2022: „Sezonul meu este încheiat”

Simona Halep nu mai joacă în niciun turneu anul acesta, a anunțat tenismena printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Sportiva a vorbit despre atacurile de panică, epuizarea mentală și recuperarea în urma operației la nas, despre care spune că a fost și ”practică”, din cauza problemelor de respirație, dar și ”estetică” pentru că nu era mulțumită de forma nasului.

Tenismena noastră, supusă recent unei intervenții chirurgicale la nas, va reveni pe teren în 2023.

„Nu știu cât timp ca dura recuperarea (după intervenția chirurgicală la nas – n.re.), dar pentru moment nu ma gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ceea ce e sigur e că în acest an nu voi mai concura la turnee.

Sezonul meu este încheiat. 2022, ai fost un an foarte interesant. Ne vedem pe teren în 2023.

Simt că încă mai am multe de făcut pe terenul de tenis și încă mai am niște obiective”, a scris Simona pe rețelele de socializare.

Vezi postarea integrală:

”Bună ziua tuturor,

Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat în acest an și, așa cum am făcut-o întotdeauna, să vă împărtășesc sentimentele mele profunde.

După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit de multe ori despre asta, în februarie am fost foarte aproape de a mă opri din tenis, deoarece nu credeam că am suficientă putere pentru a reveni în top 10. Treceam prin multe momente de anxietate și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos din punct de vedere emoțional.

Apoi am avut norocul să descopăr Patrick’s Academy, unde am simțit atât de multă pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Mulțumită lui Patrick, am început încet-încet să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost total deschisă la tot ceea ce mi-a spus să fac, la modul în care ar trebui să o fac și la cantitatea de muncă pe care ar trebui să o depun. Am făcut totul pe deplin.

Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an pentru a reveni în top 10”, a scris sportiva.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati