Simona Halep, interviu pentru CNN: Situația din România e de speriat

Simona Halep a acordat un interviu pentru CNN în care a vorbit despre situația din România și despre cum rezistă în această perioadă.

Sportiva noastră a afirmat că situația din România „e de speriat” și că se teme să mai urmărească știrile, potrivit Ziare.com.

„Situația din România este de speriat. Încerc să nu mă mai uit sau să citesc știrile prea mult pentru că este foarte îngrijorător ce se întâmplă. Prefer să mă concentrez să ajut acolo unde pot și să-mi fac treaba stand în casă, fiind pozitivă și puternică”, a spus Simona pentru CNN.

Totodată, Simona le-a explicat americanilor și cum rezistă în această perioadă.

„Nu ies din casă deloc. Sunt cu siguranță o persoană care ia lucrurile acestea foarte în serios și sunt foarte atentă. Izolarea a fost foarte strictă aici în România, armata a fost scoasă pe străzi și nu putem ieși afară”, a explicat Simona.

Ocupanta locului 2 WTA a mai menționat că se culcă și se trezește târziu, gătește, citește, se uită la filme și vorbește cu familia.

„Este cu siguranță foarte ciudat să nu am tenis în viață mea pentru o perioada atât de lungă, cea mai lungă din carieră mea”, a menționat Simona.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati