NEWS ALERT Simona Halep, suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului: A fost testată pozitiv la US Open 2022

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pentru un test pozitiv la US Open din acest an.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după ce a fost testată pozitiv la US Open 2022, scrie Hotnews.ro.

Informația suspendării Simonei Halep a fost prezentată inițial de reputatul jurnalist american Ben Rothenberg, specializat pe tenis.

La scurt după apariția acestei informații șocante, Simona Halep a reacționat prin intermediul rețelelor de socializare:

”Mă simt complet confuză și trădată”

„Astăzi începe cea mai grea luptă din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost informată că am fost testată pozitiv cu o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate foarte mică, care reprezintă cel mai mare șoc din viața mea.

În întreaga mea carieră, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin cap și este împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. Pusă în fața unei situații atât de nedrepte, mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la final ca să dovedesc că nu am luat acea substanță și am încredere că, mai devreme sau mai tărziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, este despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a explicat Halep.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati