Simpozion: Diagnosticul si terapia Sindromului Long Covid asociat cu Sindromul de Oboseala Cronica (CFS)

UMF „Carol Davila” București în colaborare cu Spezialklinik Neukirchen, Germania și SCM Events organizează webinarul medical „Diagnosticul și terapia personalizată a Sindromului de Oboseală Cronică (Chronic Fatigue Syndrome)”.
Evenimentul are loc sâmbătă, 5 noiembrie, între orele 9:30-17:30.
CUM GESTIONAM OBOSEALA CRONICA ASOCIATA CU POST COVID?
  • Sindormul de oboseala cronica (SFC) este o problema larg raspandita in special asociata cu Sindromul Long Covid. Etiologia sindromului de oboseala cronica este complexa si poate implica disfunctii ale sistemului imunitar suprarenal, o asociere cu anumiti markeri genetici.
În cadrul simpozionului vei urmări:

* Criteriile de diagnostic in sindromul long covid si insindromul de obiseala cronica
*Markerii imonubiologici, toxicologici si  microbieni pentru long covid si CFS
*Abordarea terapeutica integrativa a infectiilor virale, a incarcaturii toxice si a intolerantelor alimentare cu puternic potential inflamator.

Participanților se acordă certificat de participare, puncte EMC si EFC și material de curs PDF format electronic.

Webinarul se adreseaza tuturor specialiștilor în domeniul sănătății implicați în promovarea unui stil de viață benefic și sănătos.

Prof. dr. John Ionescu – imunolog de renume international, fondator si director stiintific al Clinicii Speciale Neukirchen din Germania si al companiei Energy Cosmetic, ambele în Neukirchen, Germania.

Este autor a peste 230 de lucrari stiintifice de cercetare si brevete medicale.

Membru al European Academy for Allergology and Clinical Immunology, the British Society for Allergy and Environmental Medicine și al Societatii Germane de Medicina Anti-Aging.

Dr. Cirpian Ene – Medic coordonator al CENTRULUI DE MEDICINA INTEGRATIVA

“QUANTUM THERAPY“ Bucuresti. Medic chirurg format in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, adept al abordului minim-invaziv (laparoscopic, robotic). Atestat ca practician de Medicina Cuantica (Vibrationala) prin cursurile post-universitare din cadrul UMF Bucuresti si UMF Cluj-Napoca. Absolvent al modulului de cursuri de Medicina Integrativa din cadrul UTM Bucuresti.

Membru fondator al Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa din Bucuresti. Membru al Societatii Romane de Acupunctura Medicala si Medicina Integrativa.

Înscrierea la simpozion se face în baza completării formularului de înregistrare online la adresa: https://scmevents.net/evenimente/05-11-2022-diagnosticul-si-terapia-personalizata-a-sindromului-de-oboseala-cronica/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati