Sindicatul polițiștilor Europol: Rezultatul INML la raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa se pare că nu a fost influențat de cursul euro

1
561
Foto: Facebook / Dorian Popa

Sindicatul polițiștilor Europol a revenit, vineri, cu un nou mesaj ironic în cazul lui Dorian Popa, comentând pe pagina de Facebook că rezultatul INML la raportul toxicologic al influencerului „se pare că nu a fost influențat de cursul euro”, astfel că s-a confirmat prezența în organism a canabisului și „nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători”, potrivit g4media.ro.

„Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie că scenariul anticipat s-a îndeplinit.

Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro.

S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu…nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători”, se arată în mesajul postat de sindicaliști pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.