”Singur Acasă” în varianta Lego: cât costă un asemenea cadou

Grupul LEGO a dezvăluit noul set LEGO® Ideas Home Alone, o copie fidelă a căminului familiei McCallister din mult iubitul film, Singur Acasă, în care haosul este la el acasă, alături de Kevin, soluțiile sale ingenioase și hoții Harry și Marv.

Pentru prima oară sub formă de cărămizi, setul LEGO Ideas Home Alone a pornit de la un design transmis pe platforma LEGO Ideas de către Alex Storozhuk, în vârstă de 28 de ani, din Ucraina.

Casa emblematică a lui Kevin McCallister din Singur acasă are 3.955 de piese, fiind plină de momente din film, referințe ascunse și o serie de capcane ale lui Kevin

Setul LEGO Ideas Home Alone poate fi recunoscut instant, redând grandoarea locuinței familiei McCallister, și dispunând de detalii care redau povestea vacanței lui Kevin. Similar exteriorului, interiorul rămâne fidel filmului, incluzând parterul și primul etaj, bucătăria, subsolul și podul casei McCallister. Un nou mecanism de deschidere a fost inclus pentru a putea deschide casa pentru și mai multă distracție. Pereții sunt separați la mijloc, pentru o deschidere laterală și o prezentare generală a interiorului, acoperișul putând fi și el ridicat. Mai mult, setul include și personajele principale ale filmului, sub forma minifigurinelor LEGO: Kevin, hoții Harry și Marv, bătrânul Marley și mama lui Kevin, Kate.

Fiecare încăpere conține detalii din film, precum after-shave-ul din scena țipătului lui Kevin, tarantula lui Buzz, dubița hoților, cutiile de vopsea folosite pentru a ataca hoții sau căsuța din copac cu tiroliană. Printre acestea se numără și șemineul, pomul de Crăciun, un trenuleț de jucărie, ceasul cu cuc, masa și casetofonul.

Împărțit în 24 de pachete de piese, similar unui Calendar Advent, fanii pot construi casa emblematică în ritm cu filmul, începând cu întâlnirea cu hoții și finalizând cu reuniunea dintre Kevin și mama sa, Kate.

Setul poate fi găsit la prețul de 1,249 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati